Infoblad November 2023

 

 

Ny fastighetsförvaltare!

 

Vi har nu tecknat ett avtal om fastighetsservice med WIAB, Wahlings Installationsservice AB.

Vi har tidigare haft serviceavtal med Wiab för värme och ventilation, men de får nu ett utökat ansvar för allmän fastighetsservice.  Wiab är ett mindre personalägt företag som vi har god erfarenhet av. Ni kan läsa mer om företaget på www.wiab-service.se

Vår fastighetsskötare heter Tommy Grahn, och han kommer att vara på plats en gång per månad och göra en rondering i husen. Han kommer att kontrollera, åtgärda felaktigheter och rapportera alla större fel som kräver andra insatser. Han kommer t ex kontrollera lås, dörrstängningar, belysning,  tillgänglighet i trapphus och på våningsplan och även yttre kontroll av cykel- och soprum. Byte av lampor görs som tidigare av våra husvärdar.

Felanmälan för fel i allmänna utrymmen.

Icke brådskande fel anmäls via epost: info@wiabservice.se  alternativt  telefon 08-80 20 40. 

Akuta skador under kontorstid: Ring 08-80 20 40.  

Akuta skador utanför kontorstid (tex vattenläckor):  Ring 08-80 16 28. Detta är ett journummer som delas av fler företag så då måste ni också ange att larmet gäller Wiab. Informera också alltid någon i styrelsen.

Obs! Om det är fel på hissen, så felanmäl direkt till Kone: 0771 – 50 00 00

Dessa telefonnummer hittar ni också på vår webb www.brfekbladet.se  samt på anslag i entréerna.  Informera också alltid någon i styrelsen.  

Fel i lägenheter

Det är möjligt att be om hjälp även för fastighetsrelaterade fel i lägenheter, t ex stopp i avlopp, problem med fönster/dörrar och liknande. Ni kommer då att få en privat faktura för arbetet.  Observera dock att de inte kan erbjuda Rot-avdrag. Ring eller maila enligt ovan.

 /Styrelsen BRF Ekbladet